ZATÁČKY NORSKA
ZATÁČKY NORSKA
Delius Klasing Verlag

ZATÁČKY NORSKA

Č. artiklu 10053830
|

Zatím žádné hodnocení.

501,68 Kč 1
Popis

ZATÁČKY NORSKA

Serpentiny, fjordy a Trollstigen

Klikaté horské průsmyky, strmé horské stěny a zasněžené vrcholy? To, co milují motorkáři a milovníci automobilové dovolené v Alpách, Norsko překonává silnicemi u Atlantiku, souostrovími a fjordy.

Mezi milovníky silnic a oduševnělými řidiči je země na dalekém severu již dlouho zasvěceným tipem. Panoramatické cesty zvané Turistveg a Trollstigen jsou často zmiňovány jedním dechem s legendárními automobilovými trasami a průsmyky po celém světě a patří k vrcholům norské dovolené stejně jako polární záře, Trolltunga nebo losi. Ať už se vydáte na cestu na motorce nebo ve sportovním autě, na norských silnicích toho můžete objevit ještě mnohem víc!

  • Na cestě se Stefanem Bognerem: Norské průsmyky a panoramatické cesty
  • Road movie v knižní podobě: fantastické fotografie a úchvatná krajina
  • Cestování s přáteli: Dobrodružství na cestách a příběhy z cest
  • Oduševnělá jízda: o štěstí z jízdy a hledání ideální linie

Pro novou knihu ze série ZATÁČKY se fotograf Stefan Bogner vydal hledat absolutní vrcholy Norska a našel, co hledal: Dechberoucí výhledy, nekonečné klikaté cesty a gastronomické zajímavosti dohromady vytvářejí výjimečného průvodce. Norsko, jak jste ho ještě neviděli - nalaďte se na okružní cestu Norskem s Auto Magazine Curves!

Dokumenty
Hodnocení
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar