ZAPAL. SVÍČKA CHAMPION
ZAPAL. SVÍČKA CHAMPION
Champion

Zapalovací svíčka Champion

Č. artiklu 10035405
|

10 Hodnocení

Najdi svůj motocykl:
NPC 100,59 Kč 2
od 45,64 Kč 1
Popis

Zapalovací svíčka Champion

Ať jezdíš na motorovém kole, mopedu, malém motocyklu nebo skútru, i když jezdíš na té nejsilnější mašině a účastníš se závodů – někdy bude tvůj stroj potřebovat jednu nebo několik nových zapalovacích svíček. Zde se nabízejí například výrobky společnosti Champion. Splňují a překonávají jakostní normy na světové úrovni. Vyznačují se vysokou výkonností, úsporou paliva, spolehlivostí a dlouhou životností.

Zapalovací svíčky Champion jsou neustále podrobovány dalšímu vývoji, vždy v souladu s nejpřísnějšími požadavky na kvalitu a vysokou hodnotu zpracovávaných materiálů, jako je např. iridium. S výsledky, které nepřestávají udivovat.

  • zlepšená schopnost zapalování, výkon, efektivita a životnost
  • vyvinuté, testované a vyrobené v naší globální síti zařízení vyrábějících originální náhradní díly
  • zapalovací svíčky Champion splňují nejpřísnější požadavky výrobců originálních dílů
  • patříme k výrobcům originálních náhradních dílů a vždy nabízíme
  • kvalitu originálních náhradních dílů

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:
Před (!) koupí a před (!) montáží zapalovacích svíček se vždy musíš ujistit, že vyhledané svíčky co nejpřesněji odpovídají údajům a schválením z příručky pro obsluhu od výrobce! Pokud nemáš příručku pro obsluhu po ruce, kontaktuj svůj autorizovaný servis, popř. výrobce tvé motorky! Používej výhradně výrobky a specifikace, které jsou schváleny pro tvé vozidlo! V případě nedodržení těchto upozornění to může vést k vážnému poškození tvého vozidla, za které předem odmítáme jakékoliv ručení a záruku.

Dokumenty
Hodnocení (10)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar