MASTERLOCK POUTA
MASTERLOCK POUTA
MASTERLOCK POUTA
MASTERLOCK POUTA
MASTERLOCK POUTA
MASTERLOCK POUTA
MASTERLOCK POUTA
MASTERLOCK POUTA
Master Lock

MASTERLOCK POUTA

ZÁMEK STREET CUFF 8290

Č. artiklu 10040483
|

Zatím žádné hodnocení.

NPC 3 780,24 Kč 2
2 816,47 Kč 1
Popis

MASTERLOCK POUTA ZÁMEK STREET CUFF 8290

Je samozřejmé, že chcete, aby váš majetek váš taky zůstal. V tom případě své motorce nasaďte pouta! Například tyto: Master Lock 8290 *Street Cuff*. Se stupněm zabezpečení 10. „Pouta“ mají průměr 76 mm a jsou vyrobena z laminované oceli. Je prakticky nemožné je rozříznout! Pouta Master Lock 8290 *Street Cuff* se proto skvěle hodí pro (dodatečné) zabezpečení motorek, skútrů, kol nebo dětských kočárků.

Celková délka zámku včetně mimořádně pevného řetězu (9 článků řetězu) mezi pouty je cca 55 cm. Bez problémů s ním tedy překlenete vzdálenost mezi brzdovým kotoučem a kolenem výfuku (Pozor: koleno může být po zastavení velmi horké!). Na obě části nasadíte pouta a vaše vozidlo je zabezpečené. Stejně tak snadně můžete pouta *Street Cuffs* použít k zamknutí vaší motorky k pevné kotvě do zdi nebo země, k ocelovým sloupkům plotu nebo i jiné motorce nebo řadě dalších kulatých nebo hranatých předmětů s odpovídajícím průměrem.
Zámek Master Lock 8290 *Street Cuff* lze kompaktně složit a díky tomu se vejde pod sedák, do batohu na nádrž, do kufru nebo na poutko na pásek vašich motorkářských kalhot.

  • Inovativní zámek v designu pout
  • 9 článků řetězu
  • Vysoký stupeň zabezpečení
  • Potažený vrstvou supermoderního materiálu ABS
  • 4 klíče
  • Stupeň zabezpečení 10
  • Rozměry

Ø pout 76 mm
Délka: 550 mm
Šířka třmenů: 74 mm
Hmotnost 1,45 kg

Dokumenty
Hodnocení
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar