ZÁCHRANNÝ NŮŽ WALTHER
ZÁCHRANNÝ NŮŽ WALTHER
ZÁCHRANNÝ NŮŽ WALTHER
ZÁCHRANNÝ NŮŽ WALTHER
ZÁCHRANNÝ NŮŽ WALTHER
ZÁCHRANNÝ NŮŽ WALTHER
ZÁCHRANNÝ NŮŽ WALTHER
ZÁCHRANNÝ NŮŽ WALTHER
Walther

ZÁCHRANNÝ NŮŽ WALTHER

VČ. POUZDRA ČERNO-ŽLUTÁ

Č. artiklu 10002538
|

2 Hodnocení

755,04 Kč 1
Popis

ZÁCHRANNÝ NŮŽ WALTHER VČ. POUZDRA ČERNO-ŽLUTÁ

WALTHER Rescue Knife

Tento nůž dokáže zachraňovat životy!
Velká, černě potažená čepel z oceli 440C s vlnitým ostřím v zadní třetině umožňuje spolehlivé řezání lan a popruhů. Snadné a rychlé otevírání, i v rukavicích, zajišťuje „flipper“ na hřbetu čepele. Nůž Walther Rescue Knife se aretuje pomocí mechanismu Liner-Lock. V rukojeti je integrovaná řezačka pásů a drtič skla, které v případě nouze mohou být skutečně nenahraditelné.
Střenky tohoto nože jsou v zájmu lepší viditelnosti ve tmě vybaveny žlutými gumovými vložkami a každý má tři fluorescenční body. Dodává se včetně pouzdra na opasek z odolné Cordury s řemínky.

Další funkce:
připínací spona
poutko na řemeny např. pro nožový řetěz

Rozměry:
celková délka: 223 mm (otevřený), 130 mm (zavřený)
Délka čepele: 95 mm
Hmotnost: 162 g

Dle § 42a Zákona o zbraních je v Německu zakázáno nosit u sebe následující předměty: sečné a bodné zbraně, jednoruční nože (nože do jedné ruky), pevné nože s délkou čepele nad 12 cm. Držení těchto předmětů je však povoleno v případech, kdy je naplněn oprávněný zájem. Oprávněný zájem existuje zejména tehdy, když jsou tyto předměty drženy v souvislosti s výkonem povolání, výkonem obřadů, sportem nebo slouží k obecně uznávaným účelům.
Důležité upozornění pro cestující do zahraničí: před nastoupením cesty do jiných zemí se prosím informujte ohledně tam platných předpisů pro držení nožů. Zahraniční zákony se mohou od německé legislativy výrazně lišit. Přestupky se částečně trestají přísnými peněžními postihy či dokonce odnětím svobody!

Upozornění pro objednávky ze zahraničí:
Před objednávkou se prosím seznamte s platnými zákonnými předpisy ve vaší zemi ohledně dovozu a držení zavíracích nebo pevných nožů. Přestupky se částečně trestají přísnými peněžními postihy či dokonce odnětím svobody!

Dokumenty
Hodnocení (2)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar