WILBERS ADJUSTLINE 641
WILBERS ADJUSTLINE 641
WILBERS ADJUSTLINE 641
WILBERS ADJUSTLINE 641
Wilbers

Wilbers Adjustline Série 641

Tlumič nárazů s homologací

Č. artiklu 60928000
|

Zatím žádné hodnocení.

Najdi svůj motocykl:
od 23 924,29 Kč 1
Popis

Wilbers Adjustline Série 641 Tlumič nárazů s homologací

Vezměte bezpodmínečně na vědomí:
Protože se pružicí jednotky WILBERS Adjustline 641 vyrábí zásadně individuálně vyladěné podle potřeb zákazníka, není možné je pohodlně objednat pomocí objednacího čísla. V e-shopu se objeví upozornění „Dodávka není možná“. Objednací číslo slouží jen k identifikaci výrobku pro příslušný model vozidla.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Pro objednání pružicí jednotky WILBERS si, prosím, stáhněte dotazník v části „Dokumenty“ a vyplňte všechny požadované údaje. Přitom vycházejte z hlavního používání vozidla (tedy převážně obsazení jednou osobou/se spolujezdcem/se zavazadly - tlumiče nárazů lze samozřejmě v předpětí pružiny nastavit na přídavný náklad vozidla).

Odešlete, prosím, tento dotazník úplně vyplněný e-mailem na adresu: Technikcenter@louis.de. Obratem objednávku pro Vás vyřídíme a ozveme se Vám, pokud budeme mít další dotazy.
Alternativně se na nás můžete obrátit také telefonicky na čísle 0049 40 / 734 193 -751. Při rozhovoru vyjasníme všechny dotazy k Vaší individuální pružicí jednotce.
-------------------------------------------------------------------------
Vítejte ve světě WILBERS. Objevujte možnosti a vylepšení podvozku, které se Vám nabízí použitím tlumičů nárazů Wilbers. Tlumiče nárazů WILBERS *Adjustline 641* s vyrovnávací nádobou mají 22 možností přestavení nastavení stupňů tahu. Prostřednictvím tohoto systému ovlivníte pro režim Low-Speed nebo Hi-Speed pracovní rychlost při vypružení pístové tyče a rychlost uvolnění pružiny podvozku.

Proč nové pružicí jednotky pro Váš motocykl?
Jasné je: Výrobci motocyklů věnují svým motocyklům všeobecně docela řádné pružení. Tato jsou nastavena na „normální“ střední hodnotu vhodnou pro každodenní používání, která jistě dobře postačí většině motorkářů. Ovšem také pružicí jednotky stárnou a ztrácí pružicí účinek. Ať tak nebo onak, co a kolik komfortu a radosti z jízdy i bezpečnosti s kvalitními pružicími jednotkami "Made in Germany“ dokážete dostat ze svého vozidla, ukazují úspěšně produkty WILBERS už po mnoho let.
Pozoruhodné je, že pružení WILBERS se vyrábí podle osobních údajů. Z hmotnosti řidiče a spolujezdce jakož i zavazadel, stylu jízdy a účelu použití vyplývají určité hodnoty, které jsou při výrobě zohledněny.

Pružicí jednotky WILBERS *Adjustline 641* disponují:

  • nastavením tlakových stupňů,

Toto se nachází na vyrovnávací nádobě.
1. tlakový stupeň/ Low Speed s knoflíkem pro nastavení, křížový šroub
2. tlakový stupeň / High Speed s knoflíkem pro nastavení, šroub s drážkou

  • plynulým předpětím pružiny pomocí hákového klíče
  • radiálním pístem a progresivními shimpakety pro optimální tlumení
  • kvalitním naklápěcím ložiskem INA/Elges pro dlouhé doby používání a trvanlivost
  • Schválení typu TÜV

Další technická data najdete v bodě „Dokumenty“.

Důležité:
Adjustline pružicí jednotky jsou vyladěny na používání na originálních podvozcích, nejsou vhodné pro vozidla s mechanickým snížením nebo zvýšením.

Upozorňujeme na to, že se u pružicích jednotek WILBERS Adjustline jedná o zboží, které se vyrábí speciálně podle Vašich přání a právo na vrácení je tedy vyloučeno.
Další informace viz VOP bod 9.2 - výjimky z práva na odstoupení.


Zajímavost pro zákazníky ve Švýcarsku:

zákon o silničním provozu Švýcarska definuje (zčásti) jiné právní předpisy o silniční dopravě než jsou obvyklé v Evropské unii. Zda má vozidlo nebo nástavbový díl uvolnění pro „Kontrolu motocyklových vozidel ve Švýcarsku“ je nutno zjistit před nákupem nebo objednáním.

Dokumenty
Hodnocení
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar