MARVING SLIP-ON 6-2
MARVING SLIP-ON 6-2
Marving

MARVING SLIP-ON 6-2

Z1300/DFI 79- CHROM

Č. artiklu 60426112
|

3 Hodnocení

Najdi svůj motocykl:
NPC 12 364,73 Kč 2
7 408,93 Kč 1
Popis

MARVING SLIP-ON 6-2 Z1300/DFI 79- CHROM

Existují takoví, kteří by chtěli vyvézt i dnes ven dvoukolé klasiky nebo - novoněmecké - youngtimery ze 70. a 80. let. Samotný zub času ale už zahlodal i v nejušlechtilejších ocelích. A náhle se nad člověkem i strojem houpá pověstný Damoklův meč „dokud nás STK nerozdělí“. Problémem je zkorodovaná výfuková soustava, která může být pouze obtížně vyměněna, protože už prostě není k dostání! Snad kromě té od Marving.

Tlumiče hluku Marving Master resp. kompletní soustavy 4-in-2 a 6-in-2 pro nejrůznější modely strojů v originálním vzhledu. Výfukové systémy v klasickém megaphone-designu, vyrobené z chromované nebo černě chromované oceli. Zadní tlumiče výfuku se samozřejmě vyrábějí tak, aby se hodily k originálním soustavám kolen.

Je dobré vědět:
Při množství old i youngtimerů, různých roků výroby, konstrukčních řad a variací je obtížné zobrazit veškerou nabídku výfukových systémů Marving, Slip-on i kompletních soustav pro všechny stroje. Abychom zprostředkovali aspoň dojem, uložili jsme obrázky provedení (chrom/černý chrom). Další informace najdeš v sekci „Dokumenty“. Zde je ke každému systému Marving nákres, který může poskytnout přibližnou představu, pokud jde o „look“ a provedení i obsah dodávky.

Důležitá informace:
Kompletní soustavy Marving Slip-on a kompletní soustavy se vyrábí v souladu s vysokými požadavky na kvalitu a částečně i ručně a to speciálně pro tvůj motocykl v Itálii. Dodání může tedy proto trvat cca 2-3 týdny. Samozřejmě se pokusíme realizovat každou dodávku tak rychle, jak to jen bude možné.

Dokumenty
Hodnocení (3)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar