POLYTEX 100/111
POLYTEX 100/111
POLYTEX 100/111
POLYTEX 100/111
Polytex

Tk. páska Polytex 100/111

25 metrů

Č. artiklu 10001305
|

7 Hodnocení

151,01 Kč 1
Základní cena: 1 m = 6,06 Kč1
Popis

Tk. páska Polytex 100/111 25 metrů

Za označením POLYTEX 100 a POLYTEX 111 se skrývají dvě lepicí pásky od společnosti AUTEC v černé a stříbrnošedé barvě, které doporučujeme zejména na delší cesty.

Všestrannost, vynikající kompatibilita s materiály, odolnost vůči vodě a povětrnostním vlivům, jakož i velmi vysoká pevnost lepidla vás naprosto přesvědčí. „To lepí opravdu skvěle!“ V kruzích motorkářů a jiných mechaniků je „pancéřová páska“ oblíbeným synonymem pro lepicí pásky POLYTEX 100/111.
Nesmírně silná přilnavost kaučukového lepidla na spodní straně zajišťuje, že pásky výborně přilnou a drží na kovu, skle, plastu, betonu a dalších čistých, nezaprášených površích. Lepicí pásky se velmi dobře přizpůsobují nepravidelným povrchům. I stanové nebo krycí plachty jimi lze opravovat. Pásky POLYTEX jsou vyrobeny z mřížkové tkaniny ze syntetických vláken odolných proti roztržení. Lze je snadno vytáhnout z role a odtrhnout – podélně i příčně. Vhodný kus máte rychle v ruce a můžete začít.
Obě pásky se při odvíjení vůbec nekroutí.


• Délka cca 25 m
• Šířka cca 5 cm
• Barva: černá nebo stříbrnošedá

Dokumenty
Hodnocení (7)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar