SYSTÉM BOČNÍCH TAŠEK LH
SYSTÉM BOČNÍCH TAŠEK LH
SYSTÉM BOČNÍCH TAŠEK LH
SYSTÉM BOČNÍCH TAŠEK LH
SYSTÉM BOČNÍCH TAŠEK LH
SYSTÉM BOČNÍCH TAŠEK LH
Legend Gear

Systém bočních tašek LH diverse Cruiser

Č. artiklu 10068890
|

Zatím žádné hodnocení.

Najdi svůj motocykl:
NPC 18 151,20 Kč 2
od 17 720,11 Kč 1
Popis

Systém bočních tašek LH diverse Cruiser

Boční taška LH kombinuje nízkou hmotnost sedlové brašny s vysokou tvarovou stabilitou kufru. Klasický vzhled Legend Gear je kombinován s high-tech materiály a moderním upevňovacím systémem. To umožňuje upevnění tašky pomocí uzamykacího mechanismu na vzpěru blatníku otočením ruky. Při jízdě bez zavazadel zůstanou na motocyklu pouze nenápadné upevňovací body.

Prostorná boční taška je k dispozici v celočerném provedení. Vnější materiál je kombinací textilní tkaniny a vyčiněné koženky s propracovaným prošíváním diamantovým vzorem. Pro větší pohodlí má boční taška integrovanou rukojeť. Taška je také vybavena systémem MOLLE pro připevnění tašek na příslušenství. Zloději a déšť nemají šanci: Integrovaná ochrana proti krádeži, uzamykatelné víko a vodotěsný vnitřní vak, jež je součástí dodávky, chrání vaše zavazadla.

Žádné kymácení, žádné mávání: kryt a zadní stěna z tvarově stabilního a zároveň lehkého abs plastu a strany vyztužené PE zajišťují, že si taška zachovává svůj tvar i při vyšších rychlostech.

Nosič tašky specifický podle modelu lze rychle a snadno namontovat na původní upevňovací body podél vzpěry blatníku. Systém rychlouzávěru umožňuje připevnit a odejmout postranní tašku LH Legend Gear několika jednoduchými pohyby rukou, aniž by se řidič musel zříct spolehlivého upevnění tašky.

Obsah dodávky:
1 x boční taška Legend Gear LH2
1 x boční taška Legend Gear LH1
1 x boční nosič SLH LH2 vlevo
1 x boční nosič SLH LH1 vpravo
1 x sada klíčů Legend Gear
Montážní návod
Montážní materiál

Dokumenty
Hodnocení
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar