RIGA GOMME MOUSSE
RIGA GOMME MOUSSE
Riga Gomme

RIGA GOMME MOUSSE

STANDARD 80/100-21

Č. artiklu 10058084
|

Zatím žádné hodnocení.

NPC 3 344,92 Kč 2
2 725,45 Kč 1
Popis

RIGA GOMME MOUSSE STANDARD 80/100-21

V terénu rychle dostaneš „plochou nohu“. Stačí ostrý kámen na špatném místě a závod by pro tebe skončil. Existuje jiný způsob! Získej *Mousse, Standard Riga Gomme, „pěnové gumové pneumatiky“ od Riga Gomme a rozluč se s defektem!
Jak to funguje: Mousse je druh gumy napěněné plynem. Aby plyn při deformaci tak rychle neunikl, je použit materiál s uzavřenými póry a povrch je stlačen. Vzniká tak vynikající prstencová „pěnová pneumatika“, která se u terénních soutěžních motocyklů montuje do pneumatiky místo duše. V závislosti na typu pěny, velikosti pneumatiky a šířce ráfku odpovídá tlak cca 0,7/0,9 bar. Tvoje výhoda: Už nikdy více ploché nohy! Pneumatiky Mousse nejsou legální na silnici. Doba použitelnosti je až jeden rok po použití a péči.

Riga Gomme Mousse je špičkový italský výrobek. Jezdí na nich špičkoví jezdci jako Kevin Gallas a špičkové týmy jako TTR Squadra Corse ve všech mezinárodních třídách.

  • pasuje do pneumatik různých značek
  • včetně gelových (pro mazání vždy používejte pouze pěnový gel, vše ostatní napadá materiál)
  • neschválené pro silniční provoz

Dokumenty
Hodnocení
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar