SADA ZAPAL. SVÍČEK NGK
SADA ZAPAL. SVÍČEK NGK
NGK

Sada zapalovacích svíček NGK, bal. 10 ks

Č. artiklu 10059100
|

5 Hodnocení

Najdi svůj motocykl:
NPC 577,31 Kč 2
od 501,68 Kč 1
Popis

Sada zapalovacích svíček NGK, bal. 10 ks

ZAPALOVACÍ SVÍČKY NGK v balení 10 kusů.

  • Využijte ohromnou cenovou výhodu! Ideální pro spolky, sdružení, kluby a šetřílky. Sada je výhodnější!
  • Zapalovací svíčky se zaručenou špičkovou kvalitou značky NGK! Více než 90 % všech japonských motorek je z výroby vybaveno výrobky NGK! Jak neviditelná je zapalovací svíčka, tak velký je její dopad na spotřebu, schopnost startování a výkonnost motoru. Výrobci motocyklů zjišťovali v dlouhé řadě pokusů, jaká svíčka je pro motorku optimální – proto se bezpodmínečně držte údajů výrobce! Pouze zřídka se doporučuje odlišná tepelná hodnota: V městském provozu nebo v době zajíždění zapalovací svíčky již nehoří dostatečně volně a mají pak černý až šedobílý povlak – důsledkem jsou problémy se startováním. Pokud je správně seřízen karburátor, může menší tepelná hodnota přinést zlepšení. POZOR: Příliš malá tepelná hodnota může vést k poškození motoru! Proto se vždy nejprve zeptejte ve smluvním servisu! Všechny zapalovací svíčky označené písmenem „R“ mají integrovaný odrušovací odpor 5 kOhm, který je nutný pouze tehdy, pokud již nejsou použity odrušovací koncovky s hodnotou 5 kOhm. Obecně je dostačující odrušení 5 kOhm na válec, hodnota převyšující 10 kOhm pak může snižovat zápalnou energii jiskry. Pokud nemůžete hned napoprvé najít vhodnou svíčku pro váš stroj, využijte naše zobrazení výrobků v sekci „Moje motorka“ (horní navigační lišta)!
  • DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: Před (!) koupí a před (!) montáží zapalovacích svíček se vždy musíte ujistit, že vyhledané svíčky co nejpřesněji odpovídají údajům a schválením z příručky pro obsluhu od výrobce! Pokud nemáte příručku pro obsluhu po ruce, kontaktujte svůj autorizovaný servis, popř. výrobce vaší motorky! Používejte výhradně výrobky a specifikace, které jsou schváleny pro vaše vozidlo! V případě nedodržení těchto upozornění to může vést k vážnému poškození vašeho vozidla, za které předem odmítáme jakékoliv ručení a záruku!

Dokumenty
Hodnocení (5)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar