SADA ŠROUBŮ SVORKY VIDL.
SADA ŠROUBŮ SVORKY VIDL.
SADA ŠROUBŮ SVORKY VIDL.
SADA ŠROUBŮ SVORKY VIDL.
Screws 4 Bikes

Šrouby pro HD svorky vidlice

Černý matný nebo lesklý nátěr

Č. artiklu 10018792
|

Zatím žádné hodnocení.

Najdi svůj motocykl:
od 375,13 Kč 1
Popis

Šrouby pro HD svorky vidlice Černý matný nebo lesklý nátěr

Sada černých šroubů screws4bikes je velice oblíbená u majitelů různých modelů Harley-Davidson. Šrouby jsou vyrobeny z odolné ušlechtilé oceli a speciálním způsobem práškově lakovány černou barvou. Výhoda: povrchová úprava šroubů screws4bikes je velmi odolná. Šrouby si udrží svou sytou černou barvu i po několikerém zašroubování a vyšroubování pomocí nářadí.

Konečně můžete vyměnit všechny ošklivé, poškrábané stříbrné šrouby na svém černém motocyklu Harley Davidson – a místo nich použít tyto stylové černé šrouby pro dokonalý vzhled.
Sady šroubů screws4bikes jsou vizuálně i funkčně velice kvalitní, šrouby z ušlechtilé oceli jsou černě práškově lakované – a přesto toho spoustu vydrží.

  • Vysoce kvalitní odolné práškové lakování.
  • Skvělý doplněk k sadám šroubů motoru.
  • Různá provedení.

Poznámka:
Z důvodu pevnosti a bezpečnosti nejsou sady šroubů pro upínání vidlic vyrobeny z ušlechtilé oceli, ale z oceli. Věnujte prosím pozornost části „Důležité informace" u výrobků.

Dokumenty
Hodnocení
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar