POWER KIT EXTRA 1000 CCM
POWER KIT EXTRA 1000 CCM
Siebenrock

POWER KIT EXTRA 1000 CCM

R75/90 DO 09/1975 (97MM)

Č. artiklu 60190013
|

Zatím žádné hodnocení.

Najdi svůj motocykl:
25 941,09 Kč 1
Popis

POWER KIT EXTRA 1000 CCM R75/90 DO 09/1975 (97MM)

Na základě velké poptávky po optimalizovaných sadách s téměř neopotřebitelnými nikasilovými válci je nyní v nabídce také Power Kit pro modely vyrobené do roku výroby 09/1975. Použití umožnila úprava na přírubě válce. I zde lze provést jednoduchou montáž beze změny na hlavě válce. Výrobky jsou k dostání pro modely R75/5, R75/6, R90/6 a R90S (do roku výroby 9/75, s otvorem skříně motoru 97 milimetrů). Řidič tedy může i s tímto výrobkem pro svou motorku zajistit výrazný nárůst krouticího momentu a kvalitní výkon. Zvýšení krouticího momentu a výkonu v celém rozsahu otáček, extrémní spontánnost a plynulost, to jsou i u této sady nepřekonatelné argumenty pro toto tuningové opatření.
Sada obsahuje všechny díly zobrazené na obrázku – jako například válce,
pístní čepy, vysoce pevné odlehčené kované písty, které jsou potřeba pro přestavbu. Navíc obsahuje ochranné trubky tlačné tyče vyrobené z ušlechtilé oceli, které již jsou vlisované ve válcích.
Sadu těsnění, která není součástí dodávky, je nutné samostatně objednat pod obj. č. 60190106. Okouzlí vás kvalitou originálních náhradních dílů.

  • S certifikátem TÜV a návodem k montáži

TIP:
Aby se snížilo tepelné zatížení agregátu, lze pro všechny přestavby s použitím Power Kit doporučit montáž přídavného distančního kroužku pro olejovou vanu a/nebo chladiče oleje (viz „Vhodné produkty“).

Dokumenty
Hodnocení
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar