BRZDOVÝ TŘMEN STYLEMA
BRZDOVÝ TŘMEN STYLEMA
BRZDOVÝ TŘMEN STYLEMA
BRZDOVÝ TŘMEN STYLEMA
BRZDOVÝ TŘMEN STYLEMA
BRZDOVÝ TŘMEN STYLEMA
BRZDOVÝ TŘMEN STYLEMA
BRZDOVÝ TŘMEN STYLEMA
Brembo

Přední brzdový třmen Brembo Stylema

V různých barvách

Č. artiklu 10049130
|

Zatím žádné hodnocení.

Najdi svůj motocykl:
NPC 10 587,95 Kč 2
7 940,90 Kč 1
Popis

Přední brzdový třmen Brembo Stylema V různých barvách

Brembo představuje: moderní brzdový třmen *Stylema*. Vypadá jako malé „umělecké dílo“ a zároveň splňuje nejvyšší technické požadavky. Brembo *Stylema* je velmi kompaktní, má obdivuhodně nízkou hmotnost a je stále extrémně výkonný.
TECHNOLOGIE
Estetické kvality jsou v dokonalém souladu s technologiemi nejvyššího standardu.
Ve srovnání s předchozími brzdovými třmeny byl Stylema® sušší kolem pístů a obložení díky tomu, že se zmenšily vnitřní prostory naplněné brzdovou kapalinou. Tak se urychlí reakce. Hmotnost se snížila asi o sedm procent. Snížené vnější rozměry, nižší výška brzdového třmenu a o pět milimetrů kratší upevňovací šrouby to zajišťují, aniž by byla narušena tuhost systému. Ta byla nově definována ve všech důležitých komponentech s ohledem na změněné uspořádání. Tak mají nyní vnější můstky přímější spojení s uložením pístů.
Díky zvýšenému proudění vzduchu v bezprostřední blízkosti obložení se Stylema® extrémně rychle ochlazuje. Protože se zvětšily propustné plochy kolem pístů a ve středním můstku vznikl otvor pro výstup vzduchu.
DESIGN
Vyvážený tvar vznikl požadavkem na redukci hmotnosti. Každý přebytečný gram musel pryč. Přesné a podstatné linie charakterizují geometrické plochy – jak jinak u špičkových motorek, na kterých je použit nový brzdový třmen Stylema®.
Dvě vyvýšená žebra jsou konstrukčními i designovými prvky, díky nimž produkt vypadá dynamicky a robustně a poskytují ideální prostor pro logo Brembo. Vstup vzduchu, který je připojen jako centrální prvek k hornímu žebru, dělá design brzdového třmenu díky dvěma hranám ještě agresivnější a temperamentnější.
NÁZEV
Stylema®: přirozené a spontánní spojení dvou výrazů Stilema (italsky „stylové prvky tvůrce“) a Style.
Speciální vlastnosti produktu jsou založeny na „stylu“, který je v něm obsažen a který odkazuje na rychlost a výkon, čisté emoce a technologii. Jsou v dokonalém v souladu s orientací na budoucnost

Technické údaje:

  • Průměr brzdového pístu: 30 mm
  • Materiál: Hliník
  • Brzdová kapalina: DOT 4
  • Bez brzdového obložení
  • Různé barevné varianty

Dokumenty
Hodnocení
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar