PŘEDNÍ ADAPTÉR ROTHEWALD
PŘEDNÍ ADAPTÉR ROTHEWALD
PŘEDNÍ ADAPTÉR ROTHEWALD
PŘEDNÍ ADAPTÉR ROTHEWALD
PŘEDNÍ ADAPTÉR ROTHEWALD
PŘEDNÍ ADAPTÉR ROTHEWALD
PŘEDNÍ ADAPTÉR ROTHEWALD
PŘEDNÍ ADAPTÉR ROTHEWALD
Rothewald

PŘEDNÍ ADAPTÉR ROTHEWALD

ZVEDÁK NA MOTO.BLACK EDT.

Č. artiklu 10002631
|

8 Hodnocení

NPC 1 386,30 Kč 2
1 134,20 Kč 1
Popis

PŘEDNÍ ADAPTÉR ROTHEWALD ZVEDÁK NA MOTO.BLACK EDT.

Tento robustní adaptér z práškově lakované čtyřhranné trubky (30 x 30 mm) umožňuje v kombinaci s univerzálním zvedákem na motorku Rothewald (obj. č. 10002630, objednávejte prosím samostatně) zvednout celou přední část vašeho motocyklu zespodu na sloupku řízení. Poté se přední kolo nebude dotýkat země. Díky tomu lze servisní a montážní práce, jako je výměna předního kola nebo vidlice, provádět profesionálně. Vhodné pro motocykly s volně přístupným sloupkem řízení. Vnější šířka: 40 cm – výšku lze nastavit na 4 velikosti.

Pro použití předního adaptéru Rothewald potřebujete také speciální adaptér na sloupek řízení pro váš motocykl (viz obj. č. 10002660 a násl.). Ten není součástí dodávky, objednejte jej prosím zvlášť. Pečlivě si prosím změřte vnitřní průměr sloupku řízení svého motocyklu a poté vyberte vhodný adaptér.

PRO TENTO PŘEDNÍ ADAPTÉR PROSÍM POUŽIJTE POUZE ADAPTÉR NA SLOUPEK ŘÍZENÍ OD SPOLEČNOSTI KERN-STABI!

Důležité informace:
Před použitím adaptéru předního kola musíte vždy prvně zvednout zadní část motocyklu pomocí druhého zvedáku na motocykly (např. druhý univerzální zvedák pro motocykly Rothewald Profi, obj. č. 10002630). Tím dosáhnete mnohem vyšší stability zvednutého dvoukolového vozidla. V opačném případě hrozí převrácení vozidla a jeho případné poškození.

Zvedák na motocykl Rothewald „Profi“ (obj. č. 10002630) v kombinaci s adaptérem na přední kolo (obj. č. 10002631) je vhodný pro maximální přímé zatížení 150 kg. To znamená, že celková hmotnost motocyklu včetně příslušenství nesmí překročit 300 kg.

Dokumenty
Hodnocení (8)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar