Liqui Moly

PROPLACH MOTORU, 250 ML

Č. artiklu 10006461
|

Zatím žádné hodnocení.

NPC 277,06 Kč 2
196,39 Kč 1
Základní cena: 1 l = 785,55 Kč1
Popis

PROPLACH MOTORU, 250 ML

LIQUI MOLY MOTORBIKE Engine-Flush

Vyladěná kombinace účinných látek speciálních přísad a nosné kapaliny. Vysoce účinné detergentní a disperzantní přísady v kombinaci s nosnou kapalinou rozpouštějí usazené kaly a laky. Zbytky všeho druhu, které jsou nebo nejsou rozpustné v oleji, se rozptýlí v suspenzi a při výměně oleje jsou odstraněny z olejového okruhu. Motor zbavený usazenin a nečistot a čerstvý olej nezatížený starými nečistotami tak mohou plně rozvinout svůj výkon.

Čistí a proplachuje olejové okruhy u motorek se 4taktními zážehovými motory. Četnost aplikace Motorbike Engine Flush závisí na stupni znečištění olejového okruhu a použité kvalitě oleje. Před výměnou přidejte do motorového oleje zahřátého na provozní teplotu.

Obsah: 250 ml (pro max. 4,5 litru motorového oleje)

Opakovaná expozice může způsobit vysušení nebo popraskání kůže Na vyžádání je ko dispozici bezpečnostní list. Může způsobit alergické reakce.

Dokumenty
Hodnocení
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar