SYSTÉM STUPAČEK LSL
SYSTÉM STUPAČEK LSL
SYSTÉM STUPAČEK LSL
SYSTÉM STUPAČEK LSL
SYSTÉM STUPAČEK LSL
SYSTÉM STUPAČEK LSL
SYSTÉM STUPAČEK LSL
SYSTÉM STUPAČEK LSL
LSL

SYSTÉM STUPAČEK LSL

2SLIDE, GSX-R 1000 RV.17-

Č. artiklu 10047994
|

1 Hodnocení

Najdi svůj motocykl:
11 847,44 Kč 1
Popis

SYSTÉM STUPAČEK LSL 2SLIDE, GSX-R 1000 RV.17-

LSL 2Slide systém stupaček:

Výsledkem důkladného testování je přestavitelný systém stupaček 2Slide, který odráží stav vývoje aktuálního závodního motosportu. Polohu stupaček lze nastavit jemným aretováním ve čtyřech polohách. Dvě výškové polohy vyplývají z vodicích drážek umístěných nad sebou.
Tělesa stupaček jsou krátká a protiskluzově vroubkovaná, základní desky a páky jsou atraktivně eloxované. Řadicí páka je tažena hluboko dolů, aby při střídání šikmých poloh nedocházelo přesedáním k nechtěnému řazení. Přizpůsobení řadicí tyče různým polohám stupačky je provedeno různě dlouhými distančními vložkami.
Pro silniční provoz je systém stupaček 2Slide vybaven hydraulickým spínačem brzdového světla. Pro několik modelů je nezbytné vyměnit originální brzdovou hadičku, aby bylo možné využívat všechny možné polohy stupačky. V závislosti na barvě rámu motocyklu jsou systémy stupaček 2Slide k dostání pro mnoho aktuálních modelů v antracitové nebo černé eloxované barvě. Dodávka včetně certifikátu TÜV.

Upozornění: Doporučujeme objednat samostatně hydraulické spínače brzdového světla (objed. č. 10045428 popř. 10045429).

Dokumenty
Hodnocení (1)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar