KONCE ŘÍDÍTEK LSL RETRO
KONCE ŘÍDÍTEK LSL RETRO
KONCE ŘÍDÍTEK LSL RETRO
KONCE ŘÍDÍTEK LSL RETRO
KONCE ŘÍDÍTEK LSL RETRO
KONCE ŘÍDÍTEK LSL RETRO
LSL

KONCE ŘÍDÍTEK LSL RETRO

UNIVERZÁLNÍ, ČERNÁ

Č. artiklu 10062010
|

3 Hodnocení

755,04 Kč 1
Popis

KONCE ŘÍDÍTEK LSL RETRO UNIVERZÁLNÍ, ČERNÁ

Vintage, Classic, Heritage - LSL tebe i tvou motorku trochu svou pověstnou sérií *Retro* vrací do „starých dobrých časů“. Daří se mu to vzpomínkou na organické tvary a odpovídající rozměry, použitím kvalitních materiálů a umnou znalostí zacházení s tvarem i funkcí. Tak, jak to bylo obvyklé dříve. K série LSL *Retro* patří také závaží řídítek RETRO s upínáním zrcátek.
Tvar těchto konců řídítek je optimalizován pro motorky v retro stylu a dává ti možnost dodat své motorce nezaměnitelný vzhled. Upevňovací šroub opticky „zmizí“ pod malou stylovou krytkou.

Vytvoř si pomocí výrobků s jemně perlově opískovaným povrchem ze série LSL *Retro* ze své motorky estetickou stylovou ikonu!

Konce řídítek mají univerzální lícování pro řídítka s vnitřními průměry od 12 do 22 mm – tím jsou vhodné pro většinu 7/8palcových a jednopalcových hliníkových nebo ocelových řídítek. Perfektní upevnění pro všechna zrcátka na koncích řídítek LSL a značek HIGHSIDER a SHIN YO s vnějším upínáním. Závaží řídítek mohou být používána samozřejmě také bez použití koncových zrcátek řídítek a pomocí jednoho z volitelných barevných kroužků mohou být přizpůsobena vzhledu tvého biku

rozměry:
závaží řídítek o Ø: 36,6 mm
šířka: 20,5 mm

upevnění pro koncová zrcátka řídítek s vnějším sevřením:
průměr: 29,8 mm
šířka: 12 mm
hmotnost: 72 g

Obsah dodávky: 1 pár včetně montážního materiálu
vždy 2x svěrací objímka s Ø 12 a 16 mm
vždy 2x distanční objímky s Ø 14, 18 a 21 mm
2x středové šrouby M6
2x kónusové matice M6

Dokumenty
Hodnocení (3)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar