KNIHA- CES. ROMÁN NORDKAP
KNIHA- CES. ROMÁN NORDKAP
Highlights Verlag

KNIHA- CES. ROMÁN NORDKAP

216 STRAN

Č. artiklu 10053808
|

Zatím žádné hodnocení.

NPC 249,58 Kč 2
126,05 Kč 1
Popis

KNIHA- CES. ROMÁN NORDKAP 216 STRAN

Cestovatelský román "Nordkap"

  • S BMW R 1150 RT na nejsevernější bod Evropy

  • Když Günter Wensky začátkem června vyráží z rodného Heidelbergu na sever, není zdaleka prvním motorkářem, který se vydal na cestu k Severnímu mysu úplně sám. Není to ani jeho první cesta na motorce.
  • Přesto je mu od začátku jasné, že toto turné pro něj bude něčím výjimečným. Zavede ho až na konec světa a už jen proto bude mít svůj vlastní charakter. Je v něm něco zásadního, elementárního, velkého, co ho donutí přemýšlet o sobě a o světě.
  • A tak Günter Wensky překonává v mrazu zasněžené náhorní plošiny, vyhřívá se na slunci v osamělých mořských zátokách, užívá si senzační výhledy na fjordy Severního moře, poznává srdečnost Norů a vstřícnost motorkářů, musí každé ráno nasedat na motorku i v tom nejhorším počasí a nakonec zažívá kouzelné chvíle na Severním mysu, nejsevernějším bodě Evropy.
  • Z této cesty zůstává jen vzpomínka na uklidňující, téměř bezbřehou samotu a klid, které rozjímání o podstatných věcech nevyhnutelně přináší. Každý, kdo o takové cestě vždycky snil, bude tuto knihu hltat.

Formát: Kapesní kniha
Obsah: 208 stran, 15 barevných fotografií

Dokumenty
Hodnocení
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar