ŘETĚZ REGINA HPE 525
ŘETĚZ REGINA HPE 525
ŘETĚZ REGINA HPE 525
ŘETĚZ REGINA HPE 525
ŘETĚZ REGINA HPE 525
ŘETĚZ REGINA HPE 525
Regina

ŘETĚZ REGINA HPE 525

Č. artiklu 10017600
|

6 Hodnocení

NPC 5 040,74 Kč 2
od 4 537,55 Kč 1
Popis

ŘETĚZ REGINA HPE 525

Proč vlastně ještě nikdo nevynalezl téměř bezúdržbové motocyklové hnací řetězy? Pozor, zde musíme oponovat, protože přichází světová novinka od italských specialistů na řetězy, společnosti Regina. S inovativním řetězem Regina *High Performance Endurance* (HPE) si ušetříte práci s častým čištěním a údržbou hnacího řetězu, spoustu času a zároveň budete chránit i životní prostředí!

Jedno je ale jisté: asi nejotravnější činností u motorky s řetězovým pohonem je opakovaná údržba hnacího řetězu. Pro delší životnost řetězu platí: radši víckrát vyčistit a znovu namazat – i když je to o nervy a vyžaduje čas. I obvyklé hnací řetězy ani sady řetězů nejsou nejlevnější.

Řetěz Regina *HPE* přinesl do hnací techniky revoluci! Jelikož u tohoto výjimečného řetězu jsou povrchy válečků a pouzder potaženy amorfním, tetraedrickým uhlíkem bez obsahu vodíku (ta-C) – známým také jako „průmyslový diamant“. Díky této povrchové úpravě se snižuje ztráta výkonu a zvyšuje stupeň účinnosti. Dalším pozitivem je, že je u řetězu Regina *HPE* potřeba provádět kompletní čištění a mazání podstatně méně často. To však doporučujeme provést vždy před delším odstavením a především i po jízdách na posypaných silnicích v zimě – sůl je agresivní!
Zjistíte, že řetěz Regina *HPE* je v každém případě méně náročnější na práci a šetrnější k životnímu prostředí díky menší spotřebě maziva.

Obrovskou výhodou v případě řetězu *HPE* je, že životnost téměř bezúdržbového hnacího řetězu odpovídá dobře udržovanému běžnému řetězu s těsnicími kroužky. S podstatně menší pracovní a časovou zátěží a menší spotřebou materiálu. Dobré je také to, že děláte něco pro životní prostředí a nepotřebujete žádné pastorky se speciální povrchovou úpravou.

  • absolutní světová novinka
  • válečky a pouzdra s povrchovou úpravou materiálem ta-C
  • nižší ztráta výkonu
  • šetrný k životnímu prostředí
  • nejsou nutné pastorky se speciální povrchovou úpravou
  • včetně zámku s plnými nýty
Pozor: Nesmí se používat žádné hliníkové pastorky či řetězová kola

Pokyny k péči:
Aby byla zaručena funkčnost a dobrý vzhled, je třeba dodržovat tato 3 jednoduchá pravidla:
  • Čištění a mazání řetězu: po umytí motorky, po jízdě ve vlhkém prostředí a/nebo po posolených, resp. prašných cestách, před uskladněním motorky po skončení sezóny (v zimě)
  • řetěz namažte alespoň jednou ročně
  • Po každých ujetých 3 000 km zkontrolujte napnutí řetězu!

Dokumenty
Hodnocení (6)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar