ŘÍD. LSL X-BAR AXB3
ŘÍD. LSL X-BAR AXB3
ŘÍD. LSL X-BAR AXB3
ŘÍD. LSL X-BAR AXB3
ŘÍD. LSL X-BAR AXB3
ŘÍD. LSL X-BAR AXB3
LSL

ŘÍD. LSL X-BAR AXB3

28,6 MM, ČERNÁ, TOUR, ABE

Č. artiklu 10021629
|

2 Hodnocení

NPC 2 519,74 Kč 2
2 015,54 Kč 1
Popis

ŘÍD. LSL X-BAR AXB3 28,6 MM, ČERNÁ, TOUR, ABE

Řídítka LSL Tour-Bar:

Pohodlná silná jako extrémní cestovní stroj. Řídítka X-Bar kompenzují nepříjemné pružení a nabízejí zřetelně větší rezervy v extrémních situacích.

Vyrobeno z vysoce kvalitního hliníku (2014 T6 - enormně odolný). Kónické zúžení (průměr: 28,6 mm) od oblasti upínání směrem ke koncům téměř zdvojnásobuje ohybovou tuhost proti deformaci. Průměr na vnějších bocích činí 22 mm.

Lze obdržet v černém eloxu ve vizáži opískování. Rozměry řídítek: Š: 780 mm, V: 85 mm, H: 200 mm

Včetně ABE platného pro Německo pro modely v něm uvedené.

V rámci jednotlivého, resp. změnového schválení u technického institutu (např. TÜV, Dekra) si můžete řídítka samozřejmě také namontovat na jiné modely - pokud je to možné - a nechat zapsat do dokumentace vozidla. Odpovídající svěrací bloky řídítek k montáži pak prosím objednávejte odděleně (viz „Vhodné položky“).

Upozornění: Řídítka z příslušenství jsou dodávána bez otvoru pro aretaci spínací jednotky. Ta je u různých modelů motorek umístěna různě. Navrtání řídítek kvůli aretaci je povoleno: Svá nová řídítka na stroji optimálně vyrovnejte. Namontujte spínací jednotky zkusmo, dbejte na vůli vůči nádrži při plném dorazu řídítek, označte otvor a vyvrtejte do řídítek otvor pro aretaci s odpovídajícím průměrem. Kdo by chtěl zabránit tomu, aby mu vrták při takové přestavbě řídítek z hladké trubky řídítek sklouzl, kdo při přípravě otvoru pomocí důlčíku snadno udeří vedle, nebo vyvrtá vždy otvor do obrobku zešikma, ten by si měl obstarat vrtací šablonu LSL, objednací č. 10005264 (viz „Vhodné položky“) - „sichr je sichr“, s ní se takové chyby nemohou přihodit.

Dokumenty
Hodnocení (2)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar