DEKOR. FIGURKA PANTERA
DEKOR. FIGURKA PANTERA
Louis

DEKOR. FIGURKA PANTERA

ROZM.:4,0X12,5CM,CCA188G

Č. artiklu 10039996
|

2 Hodnocení

NPC 377,90 Kč 2
201,43 Kč 1
Popis

DEKOR. FIGURKA PANTERA ROZM.:4,0X12,5CM,CCA188G

Dekorativní figurka pantera:

Dokonalý skvost! Figurka je vyrobena z vysoce lesklé chromované slitiny zinku. Montáž pomocí dvou přiložených upevňovacích šroubů M5 nacházejících se v podstavci (vzdálenost mezi šrouby: cca 23 mm), a to včetně matic.

  • Velikost (d x š x v): 12,7 x 2,5 x 4,5 cm
  • Hmotnost: 188 g.

Poznámka:
Tuto dekorativní figurku lze použít mnoha způsoby, např. připevnit na polici na poháry nebo kryt pro poštovní schránku, kamenný, kovový nebo dřevěný podstavec atd. Hodí se i k dekorativním účelům na vystavované modely nebo oldtimery, které nejsou schválené pro silniční provoz.

Pozor: při používání v rámci německých předpisů pro vydávání povolení k provozu na pozemních komunikacích (StVZO) prosím dodržujte platné zákony týkající se nebezpečných částí vozidla v silničním provozu a/nebo se před montáží informujte u příslušného schvalovacího úřadu nebo testovacího centra TÜV.

Dokumenty
Hodnocení (2)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar