ŘÍD. FEHLING Z
ŘÍD. FEHLING Z
ŘÍD. FEHLING Z
ŘÍD. FEHLING Z
ŘÍD. FEHLING Z
ŘÍD. FEHLING Z
ŘÍD. FEHLING Z
ŘÍD. FEHLING Z
ŘÍD. FEHLING Z
ŘÍD. FEHLING Z
ŘÍD. FEHLING Z
ŘÍD. FEHLING Z
Fehling

ŘÍD. FEHLING Z

25,4 MM, ČERNÁ, NÍZKÁ

Č. artiklu 10021173
|

3 Hodnocení

NPC 5 997,21 Kč 2
4 537,55 Kč 1
Popis

ŘÍD. FEHLING Z 25,4 MM, ČERNÁ, NÍZKÁ

Řídítka FEHLING Z

Jednopalcová řídítka FEHLING „Z-Bar“ připomínají klasické choppery ze 70./80. let, svou skvělou šířkou něco málo přes 80 cm a svým plochým tvarem dodávají biku zcela nový výraz. Ideální pro newschool choppery, v ploché verzi také pro bobbery a „plocháče“ v klasickém stylu.

S Harley „důlky“ a otvory pro kabely (pro všechny Harleye od r. v. 1982 - prosím všimněte si poznámky dole), univerzálně namontovatelné s volnými nebo uvnitř položenými kabely, vždy podle armatury a typu stoupačky řídítek (viz rozměrový nákres) jak pro Harleye, tak i pro „japonce“ s palcovou svěrkou řídítek.

  • Dodávka těchto řídítek včetně technické zprávy pro individuální schválení - platné pro Německo
  • Nutné individuální schválení
  • provedení: nízké - úzké
  • k dodání v černém a pochromovaném provedení
  • rozměry v mm (D x V x H): 870 x 85 x 120

Poznámka: „HD prohlubeň“ je důlek vždy na spodní straně konců řídítek, který je nutný pro modely Harley-Davidson od r. v. 82 s jednopalcovými řídítky, aby kabely řídítek nebyly svírány mezi řídítky a armaturami. Tento „důlek“ nepředstavuje žádné omezení pro používání řídítek na vozidlech jiných výrobců nebo „harlejů“ vyrobených před rokem 82 a řidič jej nevidí.

Upozornění: Řídítka z příslušenství jsou dodávána bez otvoru pro aretaci spínací jednotky. Ty jsou na modelech motorek umístěny různě. Navrtání řídítek kvůli aretaci je přípustné: Za tímto účelem na stroji svá nová řídítka optimálně vyrovnejte. Namontujte spínací jednotky zkusmo, dbejte na průchodnost vůči nádrži při plném dorazu řídítek, označte otvor pro aretaci a vyvrtejte řídítka ve správném průměru. Kdo by chtěl zabránit tomu, aby mu při přestavbě řídítek vrták nesklouzl z hladké trubky řídítek, kdo při označení důlčíkem snadno udeří „vedle“ nebo někdy navrtá obrobek zešikma, ten by si měl pořídit vrtací šablonu LSL, objednací č. 10005224 (viz níže) - „sichr je sichr“, s ní se taková chyba nestane.

Dokumenty
Hodnocení (3)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar