ACERBIS CHRÁNIČE RUKOU
ACERBIS CHRÁNIČE RUKOU
ACERBIS CHRÁNIČE RUKOU
ACERBIS CHRÁNIČE RUKOU
Acerbis

ACERBIS CHRÁNIČE RUKOU

MULTIPLO SE SADOU, ČERNÉ

Č. artiklu 10019636
|

2 Hodnocení

NPC 3 528,14 Kč 2
2 921,34 Kč 1
Popis

ACERBIS CHRÁNIČE RUKOU MULTIPLO SE SADOU, ČERNÉ

Sada chráničů rukou Acerbis Multiplo „E“

Kdo rád řádí na „hlíně i štěrku“, ten se bez těchto chráničů neobejde. Pád nelze nikdy vyloučit ani u zkušených jezdců a náraz na nechráněný konec řídítek často zničí nejen příslušnou brzdovou nebo spojkovou páčku, ale také armaturu řídítek nebo hydraulickou nádrž.

Z tohoto důvodu je absolutně špičkový model od společnosti Acerbis naprostou nezbytností pro každého terénního jezdce. Nylonové kryty rukou z polypropylenu s hliníkovým vnějším a vnitřním pláštěm, včetně montážní sady. Mimořádně robustní konstrukce pro profesionály - prakticky nezničitelná. Masivní hliníkovou lištu lze namontovat i bez krytu na ruce. Lze použít třemi způsoby. Ochrana proti větru a odlétávajícím kamínkům z extrémně odolného plastu.

  • Made in Italy
  • Dodáváno v páru
  • Hmotnost: 720 g (pár)
  • Včetně montážní sady vhodné pro montáž na ocelová a hliníková řídítka a všechna nadměrná řídítka (cca 28 mm) od vnitřního průměru 14 mm

Dokumenty
Hodnocení (2)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar