MOTORKÁŘSKÝ ATLAS VÝLETŮ
MOTORKÁŘSKÝ ATLAS VÝLETŮ
Louis

MOTORKÁŘSKÝ ATLAS VÝLETŮ

*ALPY* 200 PRŮSMYKŮ,196S.

Č. artiklu 10060175
|

Zatím žádné hodnocení.

212,72 Kč 1
Popis

MOTORKÁŘSKÝ ATLAS VÝLETŮ *ALPY* 200 PRŮSMYKŮ,196S.

Alpy jsou stále nejoblíbenější destinací pro fanoušky zatáček a zákrut. „Vzhůru na průsmyky!" je mottem nového MOTORKÁŘSKÉHO TURISTICKÉHO ATLASU ALPY, který byl kompletně přepracován a obsahuje mnoho nových tras, informativní popisy průsmyků a aktuální tipy na ubytování.
S 150 inspirativními návrhy tras a celkem 300 kódy TOURCODE Kurviger.de ke stažení do navigace je tento atlas cenným pomocníkem při plánování a zdrojem informací pro fanoušky Alp a ty, kteří se jimi chtějí stát.
Více než 150 průsmyků a panoramatických silnic, z nichž každá je integrována do trasy prostřednictvím kódu Kurviger TOURCODE, povzbudí váš apetit po fascinujícím horském světě Německa, Rakouska, Itálie, Slovinska, Švýcarska a Francie.
75 vybraných hostitelů přátelských k motorkářům s popisy ukazuje, kde lze najít hotel s dobrým servisem pro motorkáře. Mnozí z majitelů prezentovaných ubytovacích zařízení jsou sami aktivními motocyklisty a z vlastní zkušenosti vědí, co jejich hosté na dvou kolech chtějí.
Vynikající mapové podklady a aplikace Kurviger TOURCODES pro stahování souborů GPS zajišťují bezproblémové absolvování příslušné trasy. Návrhy lze samozřejmě individuálně upravit pomocí plánovače tras na www.kurviger.de.

  • 196 stran fascinace motocykly v Alpách
  • Více než 150 špičkových výletů představuje nejkrásnější motorkářské oblasti Alp
  • Více než 300 tras (mimo jiné 150 top tras/150 alpských průsmyků) je přístupných a vyhledatelných pomocí kódu TOURCODE na adrese www.kurviger.de. Soubory GPS jsou k dispozici ke stažení na těchto stránkách.
  • Více než 75 vybraných ubytovacích zařízení přátelských k motorkářům ukazuje, kde jsou motorkáři vítanými hosty.
  • Více než 150 průsmyků – každý z nich je začleněn do návrhu trasy GPS ke stažení

Dokumenty
Hodnocení
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar