LOUIS VCI-SKLÁDACÍ GARÁŽ
LOUIS VCI-SKLÁDACÍ GARÁŽ
Louis

VCI Indoor skládací garáž

Antikorozní ochrana

Č. artiklu 10011346
|

114 Hodnocení

od 1 008,15 Kč 1
Popis

VCI Indoor skládací garáž Antikorozní ochrana

Teď si ji můžete sbalit! Je tu skládací garáž pro všechny, kdo chtějí svůj bike během zimních měsíců zaparkovat, případně ho na delší dobu „zabezpečit proti molům“. Louis představuje: skládací garáž VCI. Ve srovnání s předchozí verzí je mnohem lepší.

Téměř každá motorka je v této jedinečné garáži skvěle schovaná a chráněna před vodním kondenzátem v důsledku teplotních a klimatických kolísání. Uvnitř obsažená, nejedovatá účinná látka VCI (volatile corrosion inhibitor) vytvoří za několik málo hodin ochrannou atmosféru, která efektivně brání vzniku rzi na kovových materiálech. Optimálně jsou nakonzervována i těžko přístupná místa vaší motorky. Látka se přitom vůči materiálům na stroji jako je např. guma nebo lak chová absolutně neutrálně. Při jen několika málo otevřeních pomocí inovovaného kluzného uzávěru, bude látka účinná až 24 měsíců. Po vybalení dvoukolového miláčka vyprchá účinná látka ze všech dílů vozidla bez jakýchkoli reziduí. Namáhavé a časově náročné vyčištění motorky jako při používání běžně prodávaných antikorozních sprejů není vůbec nutné.

  • materiál: 100% PE s integrovaným VCI filmem
  • velikost: S-L:

délka: 280 cm, výška: 200 cm.

  • velikost: XL-2XL:

délka 320 cm, výška: 230 cm

Upozornění pro regeneraci:
Po 2letém používání může být funkce obalu kdykoliv obnovena pomocí použití emiteru VCI (objednací č. 10008315+10008316).

Dokumenty
Hodnocení (114)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar