All Balls Racing

SIMMER. SADA VIDL. ABR

s prachovou krytkou

Č. artiklu 10020320
|

39 Hodnocení

Najdi svůj motocykl:
NPC 655,66 Kč 2
od 475,23 Kč 1
Popis

SIMMER. SADA VIDL. ABR s prachovou krytkou

Přední vidlice, resp. trubky vidlic motocyklů jsou ohrožený druh. Neustále jim hrozí velké poškození hmyzem, korozí, odštěpky kamene a velmi malými částečkami nečistot, které se usazují na trubkách. Simmerovy kroužky, těsnění, časem přestávají těsnit. A to se pak projevuje úbytkem oleje pro vidlice, které vede ke snížení tlumení. To je nebezpečné pro tebe, resp. každého motorkáře i pro ostatní účastníky provozu.

Vyměň proto včas netěsné kroužky za nové. Například za Simmerovy kroužky od firmy Allballs Racing. Vždy jsou k dispozici v sadě s prachovými krytkami a prakticky pro každou vidlici. V sekci „Moje motorka“ najdeš ty pravé pro svou motorku.

Je dobré vědět: Pokud trubky vidlic na tvém stroji vykazují citelné nerovnosti (např. malé strupy koroze nebo stopy po odlétajících kamenech), vyhlaďte je pokud možno leštěnkou na chrom, resp. lešticím plátnem nebo trubky vidlice vyměňte, protože i malá nerovnost může zakrátko opět poškodit nové těsnicí kroužky a způsobit únik oleje.

  • lepší lámací moment a až 3x nižší otěr než u originálních Simmerových kroužků
  • patentovaná výroba Max-Life, která 3-4krát zvyšuje životnost
  • Simmerovy kroužky mají trojité těsnění
  • prachové krytky jsou potřeby speciálním tukem, aby se zlepšila odezva

Dokumenty
Hodnocení (39)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar