ŠROUBOVACÍ ZÁMEK ENUMA
ŠROUBOVACÍ ZÁMEK ENUMA
Enuma

Šroubovací zámek ENUMA MVX2

s dělením 520, 525 a 530

Č. artiklu 60903950
|

8 Hodnocení

475,23 Kč 1
Popis

Šroubovací zámek ENUMA MVX2 s dělením 520, 525 a 530

Pro motocyklové hnací řetězy Quadra-X-kroužky poslední generace, jako je hnací řetěz Enuma MVXZ2 je to perfektní zámek řetězu: Patentovaný šroubovací zámek řetězu od společnosti Enuma. Umožňuje rychlou, zcela bezproblémovou a mimořádně cenově výhodnou montáže otevřených hnacích řetězů Enuma.

Dalším důvodem, proč se rozhodnout pro řetěz Enuma MVXZ2, je speciální patentovaný zámek řetězu vyvinutý speciálně pro tento typ řetězu. Lze jej jednoduše a bezpečně namontovat klíčem na šrouby (velikost klíče 10), takže odpadají náročné dílenské práce jako demontáž zadního kyvného ramena nebo nýtování pomocí složitých nýtovaček. Zámek řetězu tak lze i v případě nouze bez problémů nainstalovat na okraji vozovky. Trhací patent vytvaruje bezpečnou nýtovou hlavu na čepu, což zajistí pevnost jako u nekonečného řetězu!

Sada se skládá z těchto součástí:

  • 1 vnější lamela s čepy
  • 1 vnější lamela (volná)
  • 2 uzavřené matice, vel. 10
  • 4 těsnicí kroužky s X-kroužky
  • řetězový tuk
  • 1 jednorázový vázací pásek, slouží k protažení nového řetězu

K dodání v následujících velikostech a barvách:

  • 520 – ocelově šedá a zlatá
  • 525 – ocelově šedá a zlatá
  • 530 – ocelově šedá a zlatá

Bezpečnostní upozornění:
Tento zámek řetězu je výrobcem schválen výslovně pro motocyklové řetězy Enuma s Quadra-X-kroužky MVXZ2, a proto se nesmí používat pro jiné typy řetězů! Před montáží všechny díly důkladně namažte řetězovým tukem, který je součástí dodávky. Bezpodmínečně dodržujte návod k montáži. Chybná montáž zámku řetězu může způsobit vážné škody na vašem vozidle.

Dokumenty
Hodnocení (8)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar