JÍZDA NA MOTORCE SILNICÍ
JÍZDA NA MOTORCE SILNICÍ
Motorrad

JÍZDA NA MOTORCE SILNICÍ

ŠTÝRSKO/KARUTANY

Č. artiklu 10057184
|

Zatím žádné hodnocení.

235,41 Kč 1
Popis

JÍZDA NA MOTORCE SILNICÍ ŠTÝRSKO/KARUTANY

Cestovatelský časopis pro motorkáře RIDE připravil pro své čtenáře ve 20. vydání, které vyjde 4. dubna 2024, exkluzivně deset zajímavých jednodenních výletů po Štýrsku a Korutanech. Obě rakouské spolkové země bodují svými zatáčkami, kulinářskými specialitami, kulturou a velkým pochopením srdečného obyvatelstva pro motorkáře. Stranou od hlavních tahů protínají hornatou krajinu v alpské krajině klikaté silnice s malým provozem a nedotčenou přírodou. Túry jsou okořeněny velkolepými jezery, hrady, barevnými vesnicemi, muzei a regionálními tradicemi, které stojí za to poznat. Nechybí ani vybrané kulturní, hotelové a gastronomické tipy, informace od zasvěcených a vzrušující historky ze zákulisí, např. o Red Bull Ringu. Naše užitečná skládací mapa a odkazy na GPS ke stažení usnadňují čtenářům RIDE plánování příjemných výletů nádhernou přírodou v zeleném srdci Rakouska. Dále v RIDE 20: motorky vhodné pro turistiku, kontrola příslušenství, tip na výlet po Německu v Meklenburské jezerní oblasti, cesta snů po nedotčené Kambodži a mnoho dalších podnětů pro cestování na motorce.

  • 150 stran
  • Ilustrace: 300 obrázků
  • Formát: 215 x 280 mm

Dokumenty
Hodnocení
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar