SADA ELEK. ADAPTÉRŮ WOLO
SADA ELEK. ADAPTÉRŮ WOLO
Wolo

SADA ELEK. ADAPTÉRŮ WOLO

PRO BMW S CAN BUS

Č. artiklu 10035549
|

2 Hodnocení

630,00 Kč 1
Popis

SADA ELEK. ADAPTÉRŮ WOLO PRO BMW S CAN BUS

Sada elektrických adaptérů pro montáž klaksonů Wolo na motocykly BMW vybavené systémem CAN BUS. Stačí propojit originální zástrčku klaksonu s tímto adaptérem. Nemusíte tak stříhat žádný kabel a můžete kdykoli rychle uvést svůj motocykl do stavu, ve kterém jste jej koupili.

Postup:
Připojte dodanou červenou zástrčku Faston ke dvěma červeno-bílým vodičům adaptéru. Červenou „faston samici“ přiložte k jednomu z „faston samců“ klaksonu Valk nebo k relé (v závislosti na typu klaksonu, viz montážní návod).

Poznámka: Tuto sadu adaptérů lze použít také k připojení jiného elektrického příslušenství (např. navigačního zařízení) k vozidlům BMW se sběrnicí CAN.

Dokumenty
Hodnocení (2)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar