WERA ÚHLOVÉ KLÍČE
WERA ÚHLOVÉ KLÍČE
WERA ÚHLOVÉ KLÍČE
WERA ÚHLOVÉ KLÍČE
WERA ÚHLOVÉ KLÍČE
WERA ÚHLOVÉ KLÍČE
Wera

WERA ÚHLOVÉ KLÍČE

MULTICLOUR, 9DÍLNÁ, TORX

Č. artiklu 10002689
|

5 Hodnocení

NPC 2 155,21 Kč 2
952,94 Kč 1
Popis

WERA ÚHLOVÉ KLÍČE MULTICLOUR, 9DÍLNÁ, TORX

Úhlové klíče jsou velice praktickým nástrojem. Vždy dobře padnou do ruky, lze pracovat s oběma konci, jsou skvělé ve stísněných prostorách a jsou k dispozici ve všech variantách. Inženýři společnosti Wera si položili otázku, zda se dají úhlové klíče ještě nějak vylepšit. Jako odpověď na tuto otázku vznikla mimo jiné tato 9dílná sada úhlových klíčů Wera 967 SPKL/9 Torx Bo Multicolour, s pogumovaným povrchem BlackLaser.

Pomocí této sady můžete snadno a profesionálně šroubovat vnitřní TORX a vnitřní TORX šrouby s čočkovou hlavou. Torx koncovky jsou na kratším rameni a kulové hlavy Torx na delším konci. Díky tomu lze jednoduše pracovat i pod různými úhly.

Díky plastovému plášti (SPLK) se klíče snadno drží v ruce. Práce s nimi je navíc pohodlná a bezpečná i při nízkých teplotách. Díky barevnému rozlišení nikdy neztratíte přehled a číselné označení velikostí přispěje navíc ke snadnějšímu rozpoznání klíčů. Neopotřebitelný materiál klipsu zaručuje bezpečné uchycení klíčů a jejich snadné vyjmutí.

Všechny klíče jsou uloženy ve speciálním klipu s magnetem.

  • 9 úhlových klíčů: 1 x TX 8 x 76 (1); 1 x TX 9 x 79 (1); 1 x TX 10 x 85 (2); 1 x TX 15 x 90; 1 x TX 20 x 96; 1 x TX 25 x 104; 1 x TX 27 x 112; 1 x TX 30 x 122; 1 x TX 40 x 132

(1) Výrobek se dodává bez provrtání a kulové hlavy delšího ramene.
(2) Výrobek se dodává bez kulové hlavy na delším rameni.

Dokumenty
Hodnocení (5)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar