TRW SYSTÉM STUPAČEK
TRW SYSTÉM STUPAČEK
TRW

TRW SYSTÉM STUPAČEK

SP EDITION

Č. artiklu 10044669
|

10 Hodnocení

Najdi svůj motocykl:
od 13 107,94 Kč 1
Popis

TRW SYSTÉM STUPAČEK SP EDITION

Vysoká funkčnost, vynikající ergonomie a extrémně nízká hmotnost jsou zvláštní nároky, které kladou sportovní jezdci na výsuvný systém stupaček. Systémem stupaček SP Edition se TRW podařil velký úspěch.

Systém stupaček SP Edition od TRW má velmi filigránovou konturu a svým černým eloxovaným povrchem vylepší vizuální vzhled každého sportovního motocyklu. Skutečná síla spočívá ovšem v možnosti poskytnout pilotovi optimální, individuální polohu nohy. Díky desce adaptéru stupačky je zařízení přestavitelné až 28,5 mm horizontálně a až 18 mm vertikálně. Díky zasunutí dozadu se může řidič podstatně lépe opřít ve fázích zrychlení. Současně se díky vyvýšení dosáhne větší volnosti v šikmých polohách. Rychlejší jízda užšími zatáčkami je možná.

Další vlastnosti:

  • vybaven sklopnou stupačkou
  • Systémy jsou přestavitelné na opačné schéma zapojení specificky pro model
  • s homologací pro Německo

Dokumenty
Hodnocení (10)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar