SADA GUMOVÝCH MATIC
SADA GUMOVÝCH MATIC

SADA GUMOVÝCH MATIC

SADA O 6 KUSECH

Č. artiklu 10003128
|

11 Hodnocení

224,98 Kč 1
Popis

SADA GUMOVÝCH MATIC SADA O 6 KUSECH

Je přirozené, že motocykl během jízdy nebo když alespoň běží motor, vibruje. Odpružení vozidla, sedák nebo sedlo chrání řidiče a spolujezdce před největší náloží vibrací, což nesmírně zvyšuje požitek z jízdy. Ale co například přídavné díly, jako jsou kapoty nebo čelní skla? U pevných spojů může dojít v důsledku velkých vibrací k poškození materiálu nebo dokonce k jeho rozbití. Právě proti tomu pomáhají tyto gumové matice.


Tyto speciální matice nejsou ve skutečnosti nic jiného než kovové závity obalené gumou. To znamená, že spoje budou „gumové“, ale přitom velice pevné a pevně přimontované na vozidlo. Spoje jsou z velké části samopojistné. Při montáži nemusíte matici přidržovat klíčem, aby nespadla – což je velice výhodné, zejména při práci ve stísněných prostorách.
K dostání pro šrouby M4, M5 a M6. Obsah à 6 kusů.

  • Rozměry M4: průměr: 7,5 mm, délka: 12,5 mm
  • Rozměry M5: průměr: 9,5 mm, délka: 15 mm
  • Rozměry M6: průměr: 12,5 mm, délka: 15 mm

Dokumenty
Hodnocení (11)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar