ROTHEWALD LOŽI.HLA.ŘÍZENÍ
ROTHEWALD LOŽI.HLA.ŘÍZENÍ
ROTHEWALD LOŽI.HLA.ŘÍZENÍ
ROTHEWALD LOŽI.HLA.ŘÍZENÍ
ROTHEWALD LOŽI.HLA.ŘÍZENÍ
ROTHEWALD LOŽI.HLA.ŘÍZENÍ
Rothewald

ROTHEWALD LOŽI.HLA.ŘÍZENÍ

MONTÁŽNÍ NÁŘADÍ

Č. artiklu 10029729
|

5 Hodnocení

1 260,25 Kč 1
Popis

ROTHEWALD LOŽI.HLA.ŘÍZENÍ MONTÁŽNÍ NÁŘADÍ

Nádherná jízda na motorce, motor běží hladce, převodovka jde bez problémů, nádherný den... kdyby se právě neobjevil ten podivný „zádrhel“ při řízení. To je jasné: typický případ poškození ložiska hlavy řízení! Teď budete potřebovat nové ložisko hlavy řízení (vlastně hned dvě). Pro montáž se nám velice osvědčil nástroj pro instalaci ložisek hlavy řízení od společnosti Rothewald.

V minulosti se pro nasazování ložisek hlavy řízení používaly staré trubky a podobně – pomocí tohoto nástroje pro instalaci ložisek hlavy řízení od společnosti Rothewald to dnes zvládneme rychleji, přesněji, snadněji a hlavně profesionálněji. Za malou chvíli je ložisko vyměněno a vy můžete pokračovat ve své spanilé jízdě!

Obsah dodávky:

  • nástroj pro instalaci ložisek hlavy řízení od společnosti Rothewald s ocelovou krytkou
  • 3 hliníkové kroužky v běžných velikostech 35 x 30 mm, 35 x 27 mm a 35 mm, které se při montáži vkládají mezi nástroj hlavy řízení a ložisko

Dokumenty
Hodnocení (5)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar