MRA XCREEN*SPORT*SPOILER
MRA XCREEN*SPORT*SPOILER
MRA

MRA X-creen Sport spoiler

jednoduše nastavitelný, s homologací

Č. artiklu 10008898
|

54 Hodnocení

2 529,58 Kč 1
Popis

MRA X-creen Sport spoiler jednoduše nastavitelný, s homologací

Malé věci dělají často velký rozdíl. Tak je tomu také zde. Projeďte si na svém sportovním motocyklu rychle nějakou trasu jednou s univerzálním nástavcem MRA X-Creen "Sport" a jednou bez něj. Zjistíte, jakou úžasnou úlevu od tlaku větru zvládne takový malý spoiler.

Nástavec čelního štítu se upevní rychle na kapotáži nebo na závodním štítu. Připnutý (např. na přechodnou dobu jen pro víkendovou jízdu zatáčkami) nebo pevně našroubovaný. Pomocí dvojitých kloubů lze tento malý přídavný štít nastavit do téměř jakékoli libovolné polohy (výška, úhel, vzdálenost od štítu). To vytváří mnohostranné možnosti využití:

  • jako prodloužení štítu s přestavitelným větrným deflektorem
  • jako difuzor před štítem pro snížení proudění vzduchu nebo k nasměrování plně na řidiče (v létě pro osvěžení v horkých dnech)

Dodává se: bezbarvý nebo tónovaný

Rozměry: cca 260 x 100 mm

S homologací pro Německo.

Upozornění: pro objednávky ze zahraničí:
Informujte se, prosím, před objednáním o zákonných předpisech platných ve Vaší zemi k provozu takového štítu na Vašem vozidle.

Dokumenty
Hodnocení (54)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar