NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO
NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO
NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO
NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO
NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO
NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO
NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO
NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO
NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO
NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO
NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO
NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO
NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO
NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO
Motogadget

NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO

ČERNÝ, MULTIFUNKČNÍ

Č. artiklu 10034906
|

5 Hodnocení

9 984,98 Kč 1
Popis

NÁSTROJ MOTOSCOPE PRO ČERNÝ, MULTIFUNKČNÍ

Digitální tachometr motoscope pro od motogadget:

734 LED diod tvoří matici displeje samostatně svítící téměř na celé ploše. Zajišťuje optimální čitelnost – dokonce i na přímém slunci. Počet otáček se zobrazuje prostřednictvím analogového LED pásku, který je libovolně škálovatelný.
Čtyři integrované kontrolky lze díky zobrazení displeje použít pro mnohem více vstupních signálů. Nástroj motoscope pro má kompletní rozhraní sběrnice CAN-Bus a je tak připraven na mnoho dalších vývojových řešení.
Palubní deska komunikuje prostřednictvím vlastní digitální jednovodičové sběrnice (m-BUS) s dalšími propojovacími panely Breakout Box, které jednoduchým způsobem rozšiřují rozsah funkcí. Palubní deska je díky tomu mimořádně všestranná a lze ji přizpůsobit velkému množství vozidel a aplikací.
Hliníkové pouzdro je frézované z plného materiálu, eloxované a lze ho snadno připevnit pomocí dvou závitových pouzder na zadní straně. Nástroj má schválení ABE a není nutné ho zapisovat do technických dokumentů o vozidle.

Funkce:

  • Otáčkoměr (LED políčka 0–6/ 8/ 10/ 12/ 14/ 16/ 18 000 ot/min)
  • Kontrolka řazení (0–20 000 ot/min) volně nastavitelná
  • Tachometr 0–350 km/h nebo mph
  • Denní počítadlo kilometrů 0 –999,9 km nebo mil
  • Počítadlo kilometrů až 250 000 km nebo mil
  • Ukazatel doby jízdy 0–99:59 h/min
  • Okamžité zrychlení +/- 0,00–1,50 G

Technické údaje:

  • Kompatibilní s tranzistorovými zapalováními (u zapalování CDI je v některých případech nutné použít přídavný snímač signálu zapalování – obj.č. 10034683)
  • Rozměry (dxšxh): 109 x 47 x 11 mm
  • Hmotnost cca 100 g
  • Provozní napětí: 9–15 voltů

Obsah dodávky:
motoscope pro s propojovacím kabelem dlouhým cca 70 cm, snímač rychlosti (VA, IP67) s propojovacím kabelem dlouhým cca 150 cm, 2 magnety, 10 x kabelová spojka, létající pojistka, 2 upevňovací šrouby z ušlechtilé oceli, podrobný montážní návod a návod k obsluze.

Pro správné používání nástroje motoscope pro v souladu s německými podmínkami provozu silničních vozidel na pozemních komunikacích (StVZO) je nutné používat alespoň propojovací panel Breakout-Box A, protože jedině pak fungují potřebné kontrolky.

Poznámka: Všechny nástroje Motoscope mají trvalou paměť, která není závislá na baterii. (V případě odpojení baterie se žádná data neztratí).

Dokumenty
Hodnocení (5)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar