MAGURA HYMEC
MAGURA HYMEC
Magura

MAGURA HYMEC

Hydraulický systém spojky

Č. artiklu 10019380
|

2 Hodnocení

Najdi svůj motocykl:
od 8 041,99 Kč 1
Popis

MAGURA HYMEC Hydraulický systém spojky

MAGURA HYMEC - Snadno namontovatelná alternativa mechanické spojky - velmi snadná dodatečná montáž. Tento malý a lehký hydraulický systém nahrazuje mechanickou páku a lanko. HYMEC přesvědčí nízkou námahou při provozu, má vždy konstantní bod tlaku a velmi snadno se dávkuje, aby byla jízda vždy perfektní.

HYMEC výrazně zlepšuje výkon vozidla. Systém poskytuje přesný pocit přítlačného bodu spojky. Tento výrobek byl po léta průběžně vyvíjen a testován v nejnáročnějších podmínkách terénního sportu. Mistři světa, kteří s tímto systémem získávají své tituly, potvrzují obrovské výhody systému HYMEC, a proto jej doporučují každému motorkáři, ať už v terénu nebo na silnici. Díky tomu je nyní HYMEC k dispozici pro řadu silničních modelů.

Připravený spojkový systém pro konkrétní vozidlo, který se skládá z částí: páka, hlavní válec, vedení Carbon-Flex a pomocný válec.

Systémy MAGURA HYMEC jsou vhodné pouze pro použití s minerálním olejem. Šroubení snímače brzdové kapaliny zde nejsou kompatibilní - pro aplikace HYMEC lze použít pouze varianty s minerálním olejem.

Dokumenty
Hodnocení (2)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar