MAGURA BRZDOVÁ ARMATURA
MAGURA BRZDOVÁ ARMATURA
Magura

MAGURA BRZDOVÁ ARMATURA

HC3

Č. artiklu 10019412
|

1 Hodnocení

Najdi svůj motocykl:
18 882,29 Kč 1
Popis

MAGURA BRZDOVÁ ARMATURA HC3

MAGURA RADICAL HC3. Ušlechtilý šperk a sen mnoha nadšenců.

Radiální čerpadlo vyfrézované z masivu pro geniální pocit při brzdění. Skutečně profesionální nástroj pro superbiky, supermota a silniční závodníky, který působivě kombinuje ergonomii a dávkování. Prostorově úsporný, technicky dokonalý design nabízí jasné výhody:

  • optimalizovaný pákový převod
  • Přímý tlakový bod citlivé a výkonné brzdění

RADIAL HC3 je první volbou pro závodní a tuningové profesionály.

Díky nejnovější generaci radiálního kování zlepšuje MAGURA působivým způsobem ovládání brzd. Díky použití patentované a inovativní technologie MAGURA HCT (Hard Core Technology) jsou požadavky motocyklových profesionálů splněny stejně spolehlivě jako požadavky na pohodlí a bezpečnost rekreačních jezdců.

Snížené vnitřní tření výrazně zlepšuje výkon brzdy. Brzdová armatura HC3 je samozřejmě plně kompatibilní se všemi brzdovými systémy - s ABS i bez něj!

Od vysoce kvalitního frézovaného hliníkového krytu až po nejmenší detail - HC3 inspiruje ušlechtilými komponenty a vylepšuje každý stroj.

Vlastnosti

  • Frézované hliníkové pouzdro - Tento výkovek byl vyroben z vysoce kvalitního hliníku, díky čemuž má velmi vysokou tuhost a nízkou hmotnost.
  • 90° radiální konstrukce - tlačná tyč a válec svírají s řídítky úhel 90°. Výsledkem jsou nižší ztráty při přenosu a přímější brzdný účinek pro lepší ovládání.
  • MAGURA HCT (Hard Core Technology) - Tato patentovaná technologie brzd nabízí ještě lepší pocit z brzdění díky sníženému tření. Speciální technologie pístu zabraňuje poškození v případě zpětného rázu ABS.
  • Kompatibilita s ABS - MAGURA HCT je vhodná pro použití se všemi systémy ABS, které jsou v současné době na trhu. (Stav na jaře 2014)
  • Třícestně nastavitelný bod ložiska páky - Díky nastavitelnému ložisku páky nabízí armatura snímače HC3 možnost tvrdšího nebo měkčího ovládání ruční páky pouhou změnou polohy šroubu ložiska páky, což odpovídá změně průměru pístu o cca 1 mm většího nebo menšího.
  • Sklopná páka - snižuje riziko poškození v případě pádu nebo převrácení, funkce zůstává zachována.
  • Advanced Seal Technology - Tato nová technologie snižuje nebo zabraňuje vnikání vzduchu do hydraulického systému za extrémních podmínek.
  • Tato nová technologie snižuje nebo zabraňuje vnikání vzduchu do hydraulického systému za extrémních podmínek. Díky kompaktním rozměrům by měla být instalace možná téměř ve všech případech. Použité kouřové sklo umožňuje kdykoli snadno zkontrolovat hladinu kapaliny. Sada nádob - armatura se dodává s externí nádobou a přidruženým držákem.
  • Titanové upevňovací šrouby - Všude, kde to bylo možné a rozumné, použila společnost MAGURA jako materiál titan. Titan je lehký a odolný proti korozi.

Dokumenty
Hodnocení (1)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar