TRUB.PŘÍD.DESKY KRIEGA OS
TRUB.PŘÍD.DESKY KRIEGA OS
Kriega

TRUB.PŘÍD.DESKY KRIEGA OS

PRO RÁM O SÍLE 16–20 MM

Č. artiklu 10067824
|

1 Hodnocení

3 701,59 Kč 1
Popis

TRUB.PŘÍD.DESKY KRIEGA OS PRO RÁM O SÍLE 16–20 MM


Vítejte ve světě Kriega, kde se vše točí kolem kvalitních, robustních, špičkově zpracovaných a praktických zavazadel a příslušenství pro motorkáře. Příkladem budiž přídržná deska *OS–Halteplatte Tube* pro 16mm až 20mm trubkové nosiče zavazadel. Pokud již máte nosič zavazadel, pak je tato přídržná deska téměř univerzální. Přídržná deska *OS–Halteplatte Tube* je vyrobena z extrémně robustního materiálu nylon 6, který je lehčí než hliník a nepodléhá únavě materiálu. Je opatřena volitelnými upínacími body, které vám umožní připevnit ke své motorce zavazadla odpovídající vašim cestovním plánům. S touto přídržnou deskou máte například možnost namontovat tašku Kriega *OS–32* nebo *O–22* nebo batoh na nádrž či vak na pití Rotopax o objemu 1,75 l. Anebo byste raději zkombinovali Adventure Pack *OS–6* nebo *OS–12* s jedním nebo dvěma 1galonovými batohy na nádrž či vakem na pití? S touto přídržnou deskou *OS–Halteplatte Tube* to není žádný problém.

TUBE FIT systém – pro veškeré 16–20mm standardní trubkové rámy na tašky na motorku, včetně značek TOURATECH, HEPCO & BECKER, GIVI, KTM.

  • 10 mm silná konstrukce z materiálu nylon 6
  • CNC zpracování
  • včetně montážní sady pro 16–20mm trubkový rám
  • univerzální design vhodný pro levou i pravou stranu
  • Hmotnost: cca 1 200 g
Rozměry (Š x V x H): cca 390 x 300 x 10 mm

Cena za přídržnou desku *OS–Halteplatte Tube* Kriega

Pozor:
nesmí být překročena celková povolená hmotnost vaší motorky.

Dokumenty
Hodnocení (1)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar