ZVEDÁK KERN-STABI MONO C.
ZVEDÁK KERN-STABI MONO C.
ZVEDÁK KERN-STABI MONO C.
ZVEDÁK KERN-STABI MONO C.
ZVEDÁK KERN-STABI MONO C.
ZVEDÁK KERN-STABI MONO C.
Kern-Stabi

ZVEDÁK KERN-STABI MONO C.

ZÁKLADNÍ STOJAN 2038

Č. artiklu 10002675
|

17 Hodnocení

2 227,23 Kč 1
Popis

ZVEDÁK KERN-STABI MONO C. ZÁKLADNÍ STOJAN 2038

Montážní stojan KERN-STABI Mono Central 2038:

  • Zvládne opravdu všechno!
  • Tisíckrát ověřený – doma, v dílnách nebo na závodních okruzích!

Tento robustní zvedák na motocykl z galvanicky pozinkovaných ocelových čtyřhranných trubek je díky svým variabilním možnostem nastavení ideálním výchozím modelem pro nejrůznější servisní nebo montážní práce. Montážní stojan je samozřejmě ideální i pro zimní uskladnění (odlehčení pneumatik) dvoukolového vozidla. V závislosti na modelu motocyklu lze tento zvedák vybavit různými adaptéry a příslušenstvím (objednávejte prosím samostatně).

Díky robustním dvojitým kolečkům je vždy zaručeno bezpečné zvedání a spouštění. Šířku lze rychle a pohodlně nastavit bez použití nářadí a výšku lze nastavit do 7 různých poloh. Kromě toho lze zvedák pro motocykly demontovat na minimální velikost, díky čemuž se ideálně hodí pro přepravu (např. na závodní okruh).

Pokud má váš motocykl rovnou, paralelní dvouramennou kyvnou vidlici, doporučujeme použít pogumované univerzální otočné vložky (obj. č. 10002658). Pokud je zadní kyvné rameno vašeho motocyklu vybaveno závity pro rolny (obvykle u sportovních motocyklů), jsou pro vás patentované upínací čelisti na zacvaknutí vč. rolen (obj. č. 10002676, popř. 10002677) tím ideálním řešením.

Poslední novinkou od společnosti KERN-STABI je adaptér na jednostranné kyvné rameno (obj. č. 10002680). Tento nový systém je vhodný pro motocykly s průběžnými otvory v kyvném ramenu o průměru od min. 7 mm do max. 30 mm. Mnoho důležitých montážních úkonů, jako je například výměna pružicí jednotky v zadní části, lze konečně provést pomocí tohoto jedinečného adaptéru pro jednostranné kyvné rameno.

  • Rozměry (D x Š x V): cca 80 x 72 x max. 43 cm
  • Vlastní hmotnost zvedáku: cca 6 kg
  • Výška uchycení od země: nastavitelná od 29 cm do cca 41 cm
  • Nosnost: max. 150 kg (celková hmotnost vozidla max. 300 kg)

Upozornění:
Specifické držáky a příslušenství pro vaše vozidlo nejsou součástí dodávky, objednejte je prosím zvlášť (viz „K tomuto výrobku doporučujeme“).

Volitelné příslušenství:
Ve spojení s volitelně dodávanou pojíždějící sadou KERN-STABI 2038RS (obj. č. 10002678) můžete zadní část vozidla při zvednutí snadno posunout do libovolné polohy. Ideální pro stísněné prostory (garáž, kůlna apod.).

Dokumenty
Hodnocení (17)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar