WILBERS NIVOMAT
WILBERS NIVOMAT
WILBERS NIVOMAT
WILBERS NIVOMAT
Wilbers

Wilbers LDC Nivomat Mono

Č. artiklu 60925000
|

3 Hodnocení

Najdi svůj motocykl:
34 764,59 Kč 1
Popis

Wilbers LDC Nivomat Mono

Vezměte na vědomí:
Protože se podvozky Wilbers Nivomat vyrábí individuálně vyladěné podle tvých potřeb, není možné je jednoduše objednat na základě objednacího čísla. V e-shopu se objeví upozornění „Dodávka není možná“. Objednací číslo slouží jen k identifikaci výrobku pro příslušný model vozidla.

Pro objednání pružicí jednotky Wilbers si, prosím, stáhni konfigurační datový list v části „Dokumenty“ a vyplň všechny požadované údaje.

Odešli, prosím, tento list úplně vyplněný e-mailem na adresu: Technikcenter@louis.de. Objednávku pro tebe vyřídíme a ozveme se ti, pokud budeme mít další dotazy.

Alternativně se na nás můžeš obrátit také telefonicky na čísle 0049 40 / 734 193 -751. Při rozhovoru vyjasníme všechny dotazy ke tvému individuálnímu podvozku Nivomat.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Automatická regulace úrovně dráhy pružení, bez stisknutí tlačítka a bez dodatečné instalace elektroniky do tvého motocyklu, to by byla fantastická věc - zejména pro tebe pro jízdy na túry. Pružení by se muselo přizpůsobovat všem stavům naložení automaticky a poskytovat excelentní komfort. Že to neexistuje? Ale ano existuje: pružicí jednotky a sady podvozků Wilbers LDC Nivomat.

A tak funguje systém Nivomat:
Více hmotnosti na motocyklu znamená, že tradiční podvozky klesnou dolů a důležitá dráha pružení se ztratí. Těžké zavazadlo, spolujezdec nebo dokonce obojí podmiňují to, že výška za jízdy, geometrie a bezpečnost jízdy přestávají být volitelné. Pružicí jednotky Wilbers LDC Nivomat tomu zabrání tím, že po několika metrech jízdy napumpují vlastními zvedacími pohyby do válce přídavný hydraulický olej. Tím se zvýší hydraulický tlak a nejen úroveň polohy, nýbrž také pružení a tlumení se přizpůsobí zátěži.

Obsah dodávky:

  • 1 x Mono LDC Nivomat pružicí jednotka
  • s homologací pro Německo

Upozorňujeme na to, že se u WILBERS Nivomat-Kits jedná o zboží, které se vyrábí speciálně podle tvého přání a právo na vrácení je tedy vyloučeno.
Další informace viz VOP bod 9.2 - výjimky z práva na odstoupení.


Zajímavost pro zákazníky ve Švýcarsku:

zákon o silničním provozu Švýcarska definuje (zčásti) jiné právní předpisy o silniční dopravě než jsou obvyklé v Evropské unii. Zda má vozidlo nebo nástavbový díl uvolnění pro „Kontrolu motocyklových vozidel ve Švýcarsku“ je nutno zjistit před nákupem nebo objednáním.

Dokumenty
Hodnocení (3)
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar