MAGURA ARMATURA SPOJKY
MAGURA ARMATURA SPOJKY
Magura

MAGURA ARMATURA SPOJKY

HC3 BLACK EDITION

Č. artiklu 10019424
|

Zatím žádné hodnocení.

19 890,69 Kč 1
Popis

MAGURA ARMATURA SPOJKY HC3 BLACK EDITION

MAGURA RADICAL HC3. Ušlechtilý šperk a sen mnoha nadšenců.

Radiální čerpadlo vyfrézované z masivu pro geniální pocit při sešlápnutí. Skutečně profesionální nástroj pro superbiky, supermota a silniční závodníky, který působivě kombinuje ergonomii a dávkování. Prostorově úsporný, technicky dokonalý design nabízí jasné výhody:

  • optimalizovaný pákový převod
  • Přímý tlakový bod citlivý a silný záběr spojky

RADIAL HC3 je první volbou pro závodní a tuningové profesionály.

Díky nejnovější generaci radiálního kování MAGURA působivě zlepšuje ovládání spojky. Díky použití patentované a inovativní technologie MAGURA HCT (Hard Core Technology) jsou požadavky motocyklových profesionálů splněny stejně spolehlivě jako požadavky na pohodlí a bezpečnost rekreačních jezdců.

Snížené vnitřní tření výrazně zlepšuje výkon spojky.

Od vysoce kvalitního frézovaného hliníkového krytu až po nejmenší detail - HC3 inspiruje ušlechtilými komponenty a vylepšuje každý stroj.

Systémy MAGURA HYMEC jsou vhodné pouze pro použití s minerálním olejem. Šroubení snímače brzdové kapaliny zde nejsou kompatibilní - pro aplikace HYMEC lze použít pouze varianty s minerálním olejem.

Vlastnosti

  • Frézované hliníkové pouzdro - Tento výkovek byl vyroben z vysoce kvalitního hliníku, díky čemuž má velmi vysokou tuhost a nízkou hmotnost.
  • 90° radiální konstrukce - tlačná tyč a válec svírají s řídítky úhel 90°. Výsledkem jsou nižší ztráty v převodu a přímější pocit ze spojky pro lepší ovládání.
  • Třícestně nastavitelný bod ložiska páky - Díky nastavitelnému ložisku páky nabízí armatura snímače HC3 možnost tvrdšího nebo měkčího ovládání ruční páky pouhou změnou polohy šroubu ložiska páky, což odpovídá změně průměru pístu o cca 1 mm většího nebo menšího.
  • Sklopná páka - snižuje riziko poškození v případě pádu nebo převrácení, funkce zůstává zachována.
  • Advanced Seal Technology - tato nová technologie snižuje nebo zabraňuje vnikání vzduchu do hydraulického systému za extrémních podmínek..
  • Sada nádob - armatura se dodává s externí nádobou a přidruženým držákem. Díky kompaktním rozměrům by měla být montáž možná téměř ve všech případech. Použité kouřové sklo umožňuje kdykoli snadno zkontrolovat hladinu kapaliny.
  • Titanové upevňovací šrouby - Všude, kde to bylo možné a rozumné, použila společnost MAGURA jako materiál titan. Titan je lehký a odolný proti korozi.

Dokumenty
Hodnocení
Všechny varianty
Máš ještě otázky?

Máte obecný dotaz, dotaz ke své objednávce, chceš vznést kritiku nebo nám jen sdělit svůj názor? Jsme rádi, že jsme tu pro tebe.

Osobní data

Mám otázku..

Zvolte možnost

Vyber možnost kontaktu

Zvolte možnost

Nastavené období je neplatné. Oprav prosím časy.

mezi

Hodiny
a

Hodiny

Odesláním formuláře souhlasíš se zpracováním svých osobních údajů v souladu s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Doprava zdarma od 5000 Kč
Právo na vrácení 2 roky
Rychlejší odeslání
Vrácení zdarma
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar